Aliens bestaan en komen in vrede

Door Edgar Stam

}

dec 19, 2020

Nieuwsberichtje van gisteren:

De voormalige veiligheidschef van het Israëlische ruimteprogramma zegt dat president Donald Trump op de hoogte is van het bestaan van buitenaardse wezens en op het punt heeft gestaan hun bestaan te onthullen“.

Wat moet je daar nou van denken. De onthuller heeft een grote staat van dienst. De inmiddels 87-jarige professor Haim Eshed stond van 1981 tot 2010 aan het hoofd van het Israëlische ruimteprogramma en won driemaal de Israël Security Award, een onderscheiding die jaarlijks door de president van Israël wordt uitgereikt aan mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming van het land. Hij is bovendien opgenomen in de Wall of Fame van The National Air and Space Museum in Washington, waar de grootste collectie van ruimtevaartuigen in de wereld staat.

,,Er is een overeenkomst tussen de Amerikaanse regering en de aliens”, claimt de gerespecteerde professor in de krant. ,,Ze hebben een contract met ons om hier experimenten te doen. Ze plegen onderzoek en proberen de hele structuur van het universum te begrijpen”. Volgens Eshed is er een ondergrondse basis op Mars waar Amerikaanse astronauten samenwerken met vertegenwoordigers van de zogenoemde Galactic Federation. Tijdens zijn presidentschap is Donald Trump op de hoogte gebracht van hun bestaan, stelt Eshed. ,,Maar de aliens vertelden ons: wacht, laat de mensen eerst kalmeren. Ze willen geen massahysterie beginnen. Ze willen wachten tot de mensheid evolueert en een stadium bereikt waarin we in het algemeen zullen begrijpen wat ruimte en ruimteschepen zijn.”

Maar de aliens vertelden ons: wacht, laat de mensen eerst kalmeren. Ze willen geen massahysterie beginnen. Ze willen wachten tot de mensheid evolueert en een stadium bereikt waarin we in het algemeen zullen begrijpen wat ruimte en ruimteschepen zijn.

Zelfreflectie

Zelfreflectie is Eshed niet vreemd: “Als ik vijf jaar geleden was gekomen met wat ik nu zeg, dan zou ik in het ziekenhuis zijn opgenomen”. De grootste Amerikaanse weekkrant voor de joodse gemeenschap maakt korte metten met hem: ‘Eshed maakt misschien niet meer zo goed onderscheid tussen realiteit en fictie’.

Van de week stond ik in de rechtszaal met eigenlijk dezelfde situatie. De tegenpartij beweerde dat hij een contract had met mijn cliënt. Fictie volgens mijn cliënt. Mijn cliënt beweerde dat hij die opdracht nooit gegeven had. Realiteit, zei mijn cliënt. Aan de rechter om uit te maken of aliens bestaan.

Omdat mijn cliënt toch net niet helemaal goed genoeg had vastgelegd dat hij geen verdere verplichtingen had, kon de tegenpartij beweren dat die verplichtingen er wel waren. Er was heel veel correspondentie, maar 1 eenvoudig zinnetje ontbrak. Een zinnetje waaruit duidelijk bleek wat de bedoeling was van mijn cliënt. Je moet het weten om het te zien.

Daarom is het verstandig om in ieder orderproces een bevestigingsmoment in te bouwen en dat schriftelijk vast te leggen. Die schriftelijke vastlegging moet je dan altijd laten controleren door je eigen Team Juridische Zaken.

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!