Case:

De Pitchcoach

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Toen ik begon met ondernemen vroeg ik mij af of ik een rechtsbijstandsverzekering moest afsluiten. Mijn verzekeringstussenpersoon raadde dit af omdat dit echt duur is en als je er gebruik van wil maken dan is het allemaal erg beperkt. Voor een beginnende zzp’er raadde hij een abonnement aan op een jurist. Zodat je je eigen jurist hebt waarbij je heel makkelijk kan voorkomen dat je een rechtsbijstandverzekering nodig gaat hebben.  

Zo ben ik met jullie in contact gekomen en ik was gelijk enthousiast na het eerste gesprek met Dylan. Ik had zoiets van: dit is een te gek concept, zeg! 

Voordat ik mij aansloot bij HTJZ vond ik het in eerste instantie wel duur. Je betaalt 50 euro in de maand voor iets waarvan je niet weet of je het nodig gaat hebben. Maar als je dat dan vertaalt in hoe duur het gaat worden als je iedere keer dat je een contract hebt dat naar een advocaat gaat sturen, dan valt het erg mee. Het is prettig dat er nu geen teller gaat lopen bij iedere juridische vraag.  

Daarnaast wil je als ondernemer niet in de situatie terechtkomen dat je die advocaat nodig hebt, het is goedkoper en beter om die risico’s van tevoren uit te sluiten. 

Nu ik abonnee ben overleg ik ieder contract even met Het Team Juridische Zaken. Ik lees het zelf ook nog door, maar stuur het toch nog even door naar de Helpdesk. Dat werkt er prettig en daarnaast kan ik terecht voor andere soort vragen. Soms ontvang ik een contract en dan vraag ik mij af of er een reële boete op staat. Dan neem ik met jullie contact op en dan krijg ik een mailtje terug met bijvoorbeeld: deze boete is absurd duur of juist marktconform. Dit geeft een fijn gevoel. 

Ik heb het tot nu toe 1 keer meegemaakt dat jullie geen antwoord hadden. En toen kreeg ik een telefoontje wat bijna 20 minuten duurde, waarbij we de mogelijkheden hebben verkend. Het scheelt veel tijd en gedoe om zelf niet meer juridische zaken uit te zoeken.  

Ik denk dat ieder bedrijf in het MKB perfect bij jullie zou  passen.  Ieder bedrijf die een jurist nodig heeft en die het zich niet kan veroorloven om er een  fulltime in dienst te nemen, is gewoon supergoed uit met jullie.  

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!