Case:

Linprofs

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Het bedrijf Linprofs (https://www.linprofs.com/) is gespecialiseerd in de implementatie, het beheer en de monitoring van Linux, zoals CentOS, Ubuntu, Debian of Red Hat Enterprise Linux. Daarnaast is er veel kennis van andere Open Source producten en levert het bedrijf een complete set aan dienstverlening voor de volledige ondersteuning van de IT. 

De concrete aanleiding dat ik mij aansloot bij jullie was vanwege een proces tegen een ZZP’er die ik had ingehuurd en die niet functioneerde. Deze persoon begon met allerlei dingen te dreigen. Dus dat was zeer vervelend. 

Aan de ene kant geeft het voor mij altijd een stukje rust, in de zin van dat ik terug kan vallen op jullie, op het moment dat er vragen zijn. En aan de andere kant is het fijn om een bekende organisatie te hebben, waarbij je de mensen ook nog persoonlijk kent. Het is fijn dat je te pas en te onpas wat vragen kunt stellen over dingen waarover je onzeker bent, vooral omdat het niet mijn vakgebied is.  

Het klinkt stoer om te kunnen zeggen: je kan contact opnemen met mijn advocaat. Dat geeft natuurlijk wel een bepaalde rust en zekerheid. Zonder dat je daar nou over hoeft te bluffen. 

Ik heb altijd vooral veel contact met Erik. En dat verloopt altijd erg soepel en goed. Het advies is kundig en precies en hij geeft mij vaak ook een stukje zekerheid. Van: moet je gewoon doen, en kijk maar wat eruit komt. 

Naast het klankborden kijk ik ook nog wel veel of regelmatig in jullie database voor documenten, contracten en dat soort zaken. Ik ben een klein bedrijf, dus ik moet zulke zaken allemaal zelf bedenken. Het is daarom fijn om jullie database te kunnen raadplegen.  

Ik zou jullie aanraden voor het klein- en middensegment! 

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!