Het Team Juridische Zaken

Juridisch abonnement voor ondernemers

088-0048444
info@htjz.nl

Over Het Team Juridische Zaken

Missie

Waar staan we voor

We helpen onze klanten te blijven doen waar zij goed in zijn. Door te doen waar wij goed in zijn: 

Praktische ondersteuning voor juridische vragen. 

We richten ons op MKB ondernemers en ondernemingen  in Nederland.
We doen dit met een luisterend oor, laagdrempelig en begrijpelijk.  We ontzorgen, coachen, en bieden slimme oplossingen zodat onze abonnees minimaal worden afgeleid van hun core business. 

​Ons verhaal

Edgar Stam

Waarom zijn we dit gaan doen

"Het viel me altijd op dat als klanten bij me kwamen, dat ze dan eigenlijk te lang hadden gewacht. Dan moesten we ze eigenlijk uit de problemen gaan halen in plaats van dat we het konden voorkomen. Dat vond ik altijd jammer.  Dan zei ik wel eens tegen zo’n klant: wat is nou de reden dat je niet eerder hebt gebeld, want dan was het nooit zo ver gekomen. En dan was het antwoord eigenlijk altijd: advocaten zijn zo duur en als ik jullie bel gaat meteen de meter lopen."


"En zo kwamen we uit bij het juridische abonnement. Het is laagdrempelig.  Je belt of mailt onbeperkt en je weet van te voren wat het kost. We merken dat veel abonnees inderdaad regelmatig bellen en dat ze daardoor dan ook snel op het juiste pad komen of op het juiste pad blijven. Even klankborden over wat de juiste beslissing of aanpak is en ze kunnen weer verder."


"Het is heel leuk om op die manier te adviseren. Je raakt veel meer betrokken bij de ondernemer en zijn bedrijf. En voor onze klanten lijkt het me lekker dat je het niet zelf hoeft uit te zoeken. Dat kost vaak heel veel tijd, energie en moeite. Nu kan je gewoon een deskundige bellen die jou en je bedrijf kent en je met een paar goeie tips op weg kan helpen. En dat is eigenlijk wat wij doen. "

​​​Het ​Team Juridische Zaken