Juridisch abonnement voor MKB-bedrijven
Juridisch abonnement voor MKB-bedrijven
Maak je bedrijf juridisch bulletproof
Over ons

Nooit meer juridische zorgen

Voorkomen in plaats van genezen

Als ondernemer wil je graag juridisch bulletproof zijn, zeker weten dat je niet in juridische valkuilen terecht komt. Daarvoor heb je het nodig dat je snel, deskundig en preventief wordt geholpen.  Je hebt te maken met regels en risico's die je vaak niet eens kent. Dat kost je (vaak negatieve) energie, tijd en geld, waardoor je minder tijd hebt om te werken aan je bedrijf.

Wij geloven dat het onrealistisch en oneerlijk is om van ondernemers te verwachten dat ze alle juridische 
valkuilen zien. We begrijpen dat je als ondernemer graag tijdig gewezen wil worden op risico's, en dat is waarom we ons hebben gespecialiseerd in het oplossen van juridische problemen, nog vóórdat ze een probleem worden.

​Waarom staan we op voor jou

Oprichter Edgar Stam

Waarom zijn we dit gaan doen

"Ik vond het zo zonde dat ondernemers vaak te laat waren met het aan de bel trekken. Zonde van de tijd, het geld en de energie. En vaak vielen ze in dezelfde valkuilen.


Ik kwam erachter dat de reden was dat ze deels bang waren voor de kosten (de meter die gaat lopen) en deels ook gewoon niet snapten wanneer ze advies moesten vragen of wat de gevolgen waren wanneer ze dat niet of zo (te) laat deden. 


Daarom bedacht ik dat we dat konden oplossen met een abonnementsvorm: voor een vast bedrag per jaar konden ze onbeperkt bellen en mailen.


Ondertussen hebben we gemerkt dat we op deze manier heel veel verlies van energie, tijd en geld kunnen voorkomen door tijdig onze klanten te ondersteunen. 


De mensen van Het Team Juridische Zaken doen dat heel snel, zonder meel in de mond, met een heel korte reactietijd en een ongekende hoeveelheid ervaring.  Wij zijn vooral gericht op problemen voorkomen; oplossen vinden we eigenlijk al te laat.


We geven een stukje controle terug aan de DGA door zijn bedrijf juridisch bulletproof te maken. We zijn er echt om te helpen."

​​​Het ​Team Juridische Zaken