Over ons

Over ons

Weten dat je niet in juridische valkuilen stapt

Als ondernemer wil je graag juridisch bulletproof zijn. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want je hebt vaak te maken met ingewikkelde regels en risico’s die je in veel gevallen niet eens kent. Die kosten je energie, tijd en geld, terwijl je het liefst al je aandacht wilt besteden aan je bedrijf. Wat je dus nodig hebt is een juridische dienstverlener die je snel en vakkundig helpt, en je bijstaat om juridische problemen voor te zijn. 

Wij kennen de risico’s

Voor ondernemers is het onmogelijk om zelf alle juridische valkuilen te zien. Maar daarom is het des te belangrijker dat je als ondernemer op tijd gewezen wordt op risico’s. Het is de reden waarom we ons hebben gespecialiseerd in het oplossen van juridische problemen, nog vóórdat ze een probleem worden, want wij kennen de risico’s. Voorkomen is beter dan genezen: het is de rode draad in ons werk.  

Waarom zijn we dit gaan doen?

“Ik vond het enorm zonde dat ondernemers vaak te laat waren met het vragen om juridische hulp. Zonde van de tijd, het geld en de energie. Vaak vielen ze ook in dezelfde valkuilen. Ik ontdekte dat dit kwam doordat veel ondernemers huiverig zijn voor de kosten van juridisch advies. Ook merkte ik dat ondernemers vaak niet weten wanneer ze om advies moeten vragen en wat de gevolgen zijn als ze dat niet of te laat doen. Om ondernemers beter te kunnen helpen, bedacht ik een oplossing die bestaat uit een abonnementsvorm. Die houdt in dat ondernemers ons voor een vast bedrag per jaar onbeperkt kunnen bellen en mailen. Al snel bleek dat goed te werken: door onze klanten in een vroeg stadium te ondersteunen, voorkomen we veel verlies van energie, tijd en geld. 

De mensen van Het Team Juridische Zaken werken snel, hebben veel ervaring en communiceren helder en duidelijk. Om kort te zijn: wij zijn vooral gericht op het voorkomen van problemen. Natuurlijk kunnen we problemen ook oplossen, maar het liefst zijn we er eerder bij. Met onze manier van werken geven we een stuk controle terug aan de DGA door zijn bedrijf juridisch bulletproof te maken. Wij zijn er om écht te helpen.”

Edgar Stam

CEO

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!