Werken bij

Missie

We nemen zorgen weg bij MKB-ers. We helpen MKB-ers om juridisch bulletproof te worden. 

Ons ontzettend ambitieuze doel is om in 2030 3.000 MKB bedrijven met in totaal meer dan 100.000 werknemers een HTJZ juridisch bulletproof keurmerk te hebben uitgereikt.

Wat heb je nodig om bij ons te kunnen werken?

Het afgelopen jaar hebben op een rijtje gezet wat we belangrijk vinden binnen ons team. Het resultaat zie je hiernaast. Herken je jezelf daarin? Dan zouden we heel graag van je horen!

Bedrijfscultuur

We kijken kritisch naar onszelf met als doel om steeds beter te worden. We zijn bereid om uit onze comfortzone te stappen. We zijn eerlijk en integer, zowel onderling als tegenover klanten en leveranciers. We staan open voor verandering.

We denken out of the box, durven uit te komen voor onze ideeën, en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

We werken altijd als een team en daardoor gaan we voor het beste (team)resultaat. Middelmatigheid of half werk accepteren we niet. We denken en werken altijd vanuit het belang van de klant. Als collega’s coachen we en helpen we elkaar om dat belang te waarborgen.

juridische tips van htjz

Waarom zou je met ons willen werken?

Wij proberen juridische advisering een nieuw jasje te geven. Door handiger om te gaan met routinewerk, en een andere benadering van onze klanten. Wij zijn bezig met een groot avontuur en we hebben nog geen idee waar het eindigt. Er is bij ons enorm veel te doen, te ontwikkelen en te ontdekken. Groei is voor ons niet alleen een omzetcurve, ook als mens en als professional willen we bloeien. Als je houdt van traditie, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Als je houdt van ruimte voor ontwikkeling, een andere (betere) kant van jezelf ontdekken, en meer plezier uit je werk halen, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Juridische Vacatures

Op dit moment hebben wij geen (juridische) vacatures. Dus wij zien uit naar jouw open sollicitatie op info@hetteamjuridischezaken.nl.