Case:

Palvé Versgroep

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Palvé versgroep levert als totaalleverancier unieke verswaren. Al sinds de oprichting gelooft de organisatie in kwaliteitsproducten met een goed verhaal. We hadden onvoldoende kennis van juridische zaken waardoor we onnodig in de problemen kwamen met personeel en partners en we in sommige gevallen onnodig geld hebben uitgegeven.

Als abonneeben je op de hoogte van je juridische positie bij een vraagstuk, hierdoor kun je adequater handelen en ben je zekerder van je zaak. Dit kan op het gebied van samenwerkingsovereenkomsten zijn, op gebied van personeelszaken etc. Zodra wij een vraagstuk krijgen waarvan wij onvoldoende verstand hebben, sturen wij Het Team Juridische Zaken een mail met het vraagstuk en het verzoek om advies in deze. Op basis van het vlot verkregen en deskundig advies, handelen wij verder. Het inschakelen van jullie is inmiddels een ‘way of thinking’ binnen het managementteam van ons bedrijf.

Het Team Juridische Zaken wil Harmen en het team bedanken voor de fijne samenwerking!

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!