Case:

PAN Architects

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

PAN Architectsis een architectenbureau gevestigd in Broek op Langedijk. Zij zijn gespecialiseerd in architectuur, renovaties en interieurontwerpen.

We wisten als maatschap eigenlijk niet dat er witte plekken bestonden binnen ons juridisch beleid. Zaken waarvoor wij geen hulp via een verzekeraar kunnen inschakelen. Nadat we abonnee werden maakten we als ondernemer een enorme sprong in onze kennis over juridische kwesties. Omdat we telkens zijn bijgestaan door een HTJZ advocaat over allerlei praktische zaken.

We hoeven niet altijd alles te weten, dankzij Het Team Juridische Zaken. We mogen ons richten op ons eigen vakgebied en merken dat we trefzekerder zijn tijdens lastige onderhandelingen. Zodoende behalen we vaker het gewenste resultaat.

Op juridisch vlak boksen we nu boven onze gewichtsklasse.Anderen zien nu eenmaal dat we verstand hebben van juridische zaken. Dat maakt het mogelijk om tijdens lastige momenten de gemoederen tot bedaren te brengen. De diensten van Het Team Juridische zaken zal ik aanbevelen aan elk bedrijf in de dienstensector, die net zoals wij projecten begeleidt. Het Team Juridische Zaken is voor ons als een eigen bedrijfsjurist. We zijn heel tevreden.

Het Team Juridische Zaken wil Gustavoen het team bedanken voor de fijne samenwerking!

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!