Case:

Pepperfield

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Pepperfield is een digital agency uit Aalsmeer. Met een Aalsmeerse mentaliteit. Zij helpen ondernemers om hun droom om te zetten in online succes. Pepperfield werkt transparant, eerlijk en klantgericht.  

Toen wij ons aansloten bij Het Team Juridische Zaken speelde er geen juridisch issue, maar we wilden de ondersteuning geregeld hebben voordat er een issue zou kunnen optreden. Nu is het 3 jaar later en is het bedrijf 6 keer zo groot geworden. We begonnen met 2 medewerkers en we zijn nu met 13 werknemers.  

Als wij een juridische kwestie hebben, al is het een contract of iets met een overeenkomst, dan sturen we het meteen door naar Het Team Juridische Zaken. We gaan er zelf niet over nadenken, want daar hebben wij niet de expertise in. Wij vertrouwen volledig op jullie.  

We hebben nu iets lopen, een geschil met een leverancier. Er is een apparaat bij ons stuk gegaan, dat hebben wij teruggestuurd onder garantie. De leverancier vindt dat het onze schuld is en wij vinden van niet. Het werd een welles-nietes spelletje, waar ik geen tijd voor heb. Ik heb de kwestie bij jullie neergelegd en Christian is het nu aan het oplossen.   

Daarnaast wil ik graag nog een andere anekdote delen. Wij hebben een bedrijfsovername gedaan en de vorige eigenaar gijzelde onze domeinnamen. Hij had stiekem toegang gekregen tot een account waar die domeinnamen in stonden (het waren er een paar honderd). Hij veranderde het wachtwoord en wilde de domeinnamen verkopen aan ons. Ik heb daar geen seconde over nagedacht. Ik heb Het Team Juridische Zaken erop gezet met de opdracht het op te lossen. Dat hebben ze in gang gezet en daar heeft die meneer ook lucht van gekregen. Hij is daar zo van geschrokken dat hij meteen heeft gezegd: hier is het wachtwoord en heb je de domeinnamen weer terug. Het feit dat ik noemde dat hij morgen een brief van mijn advocaat zou krijgen en we beslag gingen leggen, dat was voor hem voldoende.   

Wat dat betreft gebruik ik het als schrikeffect, en dat werkt prima. Dat was ook het idee waarom we in zee zijn gegaan. Ik wilde dit van tevoren geregeld hebben. Dus niet dat als ik opeens op een juridische kwestie uitkom dat ik denk van: o, wat moet ik nu? Nee, ik bel het nummer van Het Team Juridische Zaken en zij gaan het voor me regelen. Of regelen, ze gaan me daarin assisteren, adviseren. 

Jullie dienstverlening is geschikt voor eigenlijk alle Mkb’ers. In ieder geval de bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om of een hele dure verzekering af te nemen of zelf een jurist in huis hebben. 

Daarnaast is het erg fijn dat alle rechtsgebieden vertegenwoordigd zijn, dus ik kan mijn vraag altijd ergens kwijt. De ene keer gaat het over arbeidsrecht, de andere keer over koopovereenkomsten, je kan het zo gek niet bedenken. Ik gooi mijn vraag over de schutting heen en er is altijd wel iemand die contact opneemt. 

Ik zeg altijd: vertrouw op jezelf en geloof niet alles wat op Google staat. Maar dat kun je misschien doortrekken naar: vertrouw op Het Team Juridische Zaken en geloof niet alles wat op Google staat. 

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!