Testimonials

"Uiteindelijk geeft het een zeker gevoel dat je juristen achter je hebt staan die je kunnen helpen met vraagstukken of het opstellen van brieven etc."
Eric Buscher
Topkantoor & Creatief
"Een fijne en verfrissende dienst! Als ik als ondernemer een juridische vraag heb bel/mail ik mijn helpdesk en ik krijg een antwoord."
Joost Derk
Schakel Marketeers
"Met juridische vragen, krijg je direct een passend advies. alles wordt bekeken en met je doorgenomen. "
Kevin van As
KVA Beveiliging B.V.
"Medewerkers zijn kundig en geven gedegen advies."
Emiel Vedder
WK Creatieve Communicatie
"In deze tijden van corona ben ik meer dan blij met dit team aan mijn zijde .. niet alleen nu maar ook in het verleden heel deskundig bijgestaan in het arbeidsrecht .. Een dikke 10 van ons! "
Andrea Dreijer
Meubelstoffeerderij Miedema en Zn. V.O.F.
"Met juridische vragen kun je er altijd terecht en wordt je direct, snel en heel persoonlijk geholpen. "
De Wit
"Verschillende vraagstukken zijn voorgelegd aan hen en tot nu toe hebben al deze adviezen tot positieve resultaten geleid. "
Derke Altena
Zorggroep 't Achterhuus B.V.
"We zien ze als verlengstuk van onze eigen organisatie."
Maarten Strootman
Pepperfield B.V.
"Wij hebben Het Team Juridische Zaken ingezet voor het controleren van leveringsvoorwaarden, verkoopcontracten en voor advies in conflictsituaties."
InPackt Innovative Packaging BV
"Ideaal als sparring-partner. Bovendien geven zij ons snel en gedegen antwoord."
Laura Rastovac
Meteor Systems BV
"We maken regelmatig gebruik van de helpdesk met allerhande vragen, en we zijn heel tevreden met de samenwerking."
Erik Muggen
Greenwall
"Voor een gereduceerd bedrag in de maand is dit een zeer goede optie om veel juridische hobbels in de toekomst te voorkomen. Aanrader! "
DSGN
"De lijnen zijn kort, ik kan met alle vragen bij ze terecht en krijg dan een duidelijk en helder antwoord of de juiste handvaten om ermee verder te kunnen."
Michels Beveiliging en Dienstverlening
"Snel, accuraat, ter zake kundig en flexibel."
Rene Pouwelse
"Zonder jullie had ik nooit mijn contracten laten nakijken en andere adviezen ingewonnen, terwijl dit wel echt belangrijk was (achteraf gezien)."
The Fray Nederland
"Gedegen, inhoudelijk advies van deskundige en betrokken medewerkers. En als er spoed bij is, zetten ze er ook echt spoed achter: binnen enkele uren kregen we een reactie waar we mee verder konden."
ExceptionAll 033
"Wij doen sinds enige tijd op een zeer prettige manier zaken met Het Team Juridische Zaken; een bedrijf met een uitstekende dienstverlening en dito juridisch advies. "
Harmen van Balen
Walter
"We pakken nu sneller even de telefoon om een contract, deal, of HR-probleempje door te spreken. Dat biedt duidelijkheid en voorkomt problemen in de toekomst. "
Diederik Twickler
Campai Business Solutions
"Zij hebben ons bedrijf nu al met meerdere zaken geholpen waaronder het goed op de kaart zetten van de algemene voorwaarden, AVG maar ook met juridische kwesties wordt er snel en goed gehandeld en advies gegeven."
Paula Pols
Baxhouthandel
"Ik was eerst best wel sceptisch omdat ik dacht we er geen behoefte aan zouden hebben, maar al snel bleken we meerdere vragen te hebben die snel en professioneel door LegalXS werden opgepakt. "
Bart van der Hart
Kasteel BV
"We hebben regelmatig contact met Het Team Juridische Zaken om even kort te spiegelen over een contract, leveringsvoorwaarden, etc.."
Wilmar Boer
Beeldvoerders
"Van te voren denk je vaak dat je het niet nodig hebt maar er zijn toch al een paar situaties voorbij gekomen waarbij advies nodig was. En dat is dan ook snel en gemakkelijk geregeld. Top"
Jeroen Tuijp
Volendammer Vishandel
"Sinds drie jaar werken we met LegalXs naar tevredenheid; vlotte reactie op vragen en prettig sparren over, voor ons met name, HR vraagstukken."
Koelplan Nederland
"Een goede aanvulling op ons bedrijf waardoor wij meer tijd hebben voor andere zaken"
WK Creatieve Communicatie
"Natuurlijk heb je maar af en toe dat er dingen zijn waarvoor je advies wil of waarbij je hulp wilt, maar dat er dan een deur is om aan te kloppen is wel heel erg prettig. "
Paulina van der Meulen
Industrial Cleaning Europe
"Boven verwachting! Ze reageren snel en je hebt met het abonnement altijd een advocaat om mee te sparren. Dat geeft vertrouwen bij juridische zaken."
Stef B
"Goed persoonlijk contact met de advocaten. na 3 jaar nog geen negatieve ervaringen."
Matthijs Knippen
YourSelect B.V.
"Hulp op zakelijk gebied als het gaat om AVG, verwerkersovereenkomsten, verklaringen, algemene voorwaarden, etc., maar ook praktische hulp bij moeilijk inbare facturen.
Jan Auke Seegstra
Trio Actief Media
"Prima service en snelle reactie. Voor eerstelijns juridisch advies en standaarddocumenten kunnen we hier prima terecht binnen een betaalbaar abonnement."
Tolken Select
"Fantastisch snelle reactie, heldere communicatie en zo fijn als er even iets verder wordt meegedacht. Super service!"
Bernice van Merksteijn
Salesdock
"Snel, vakkundig en professioneel team."
Ric Kamstra
"Het is een genot om met alle professionals van Het Team Juridische Zaken te werken."
Hadar Moran
Sky Real Estate