Case:

Topkantoor & Creatief

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Topkantoor is opgericht in 1975 en is een begrip in Bussum. Zij bieden producten, diensten en oplossingen voor kantoor, particulier en de creatieve geest.

Voordat wij abonnee werden bij Het Team Juridische Zaken vroegen wij ons af hoe vaak wij juridische ondersteuning nodig zouden hebben. Nu wij abonnee zijn geeft het een zeker gevoel dat we advocaten achter ons hebben staan die ons helpen met vraagstukken of het opstellen van brieven etc. En uiteindelijk maken we er steeds meer gebruik van.

Wij adviseren Het Team Juridische Zaken voor elke onderneming dieniet over een eigen advocaat beschikt. Zeker als de ondernemer geen ervaring heeft met brieven of contracten waarvan de consequenties moeilijk te overzien zijn.Wij vinden het een grote pré, dat we bij het aangaan van een samenwerking of het ondertekenen van contracten kunnen aangeven dat “onze advocaat” er nog even naar zal kijken alvorens we iets tekenen. Het geeft je als ondernemer rust enzekerheid en je kunt je beslissing daarmee nog even overdenken. Kortom; zeer tevreden! Keep up the good work!

Het Team Juridische Zaken wil Eric en het team bedanken voor de fijne samenwerking!

Ontvang 8 gratis praktische tips van advocaten!

Gebruik nu de 6 manieren om geld te verdienen aan je advocaat!

 

Weet jij hoe je geld kan verdienen aan je advocaat?
Download direct de tips en trucs die veel advocaten niet met je delen, zodat jij vanaf nu geld kan verdienen aan je advocaat!

Je bent ingeschreven!